SULKAPALLO

4 kenttää

Kulmasportin neljän sulkapallokentän alusta on tehty asentamalla päällekäin 2 x Tarkettin 7mm sulkapallo-/salibandymattoa. Lattian paksuus on siis 14mm. Näin pehmeää lattiaa ei taida muualta Suomesta löytyä! Erinomainen alusta polvi- ,nilkka-, nivel- ym. säryistä kärsiville harrastajille. Myös lattian pito on huippuluokkaa. Seinien väri on suunniteltu sulkapalloa varten, joten pallo erottuu seinistä hyvin. Valot on myös säädetty niin, että pelaaminen on entistä helpompaa ja hauskempaa.

Mikäli haluat oppia sulkapallon alkeet tai kehittyä lisää pelaajana ota yhteyttä Kulmasportin Mikoon tai Mattiiin. Meillä on paljon erilaisia kursseja sekä yksityisvalmennuksen mahdollisuuksia kaiken-tasoisille pelaajille.

Salibandy, sähly

1 kenttä

Kulmasport tarjoaa salibandyn pelaajille 17x30 metriä kokoisen pelitilan jossa on hieman tilaa pienempi salibandykaukalo. Kaukalo on aina val- miiksi asennettu joukkueille ennen vuoron alka- mista.

Salibandy kentän lattia on tehty asentamalla päälle- käin 2 x Tarkettin 7mm sulkapallo-/salibandymattoa. Lattian paksuus on siis 14mm. Näin pehmeää lattiaa ei taida muualta Suomesta löytyä! Erinomainen alusta polvi- ,nilkka-, nivel- ym. säryistä kärsiville harrastajille. Myös lattian pito on huippuluokkaa.

Pingis                          Minitennis


Kulmasportilta löytyy kaksi pingispöytää. Pingis sopii hyvin lapsista aikuisiin ja sen aloittaminen on helppoa. Meiltä saat pallot ja mailat lainaan ja ne kuuluvat pöytämaksuun. Tervetuloa kokeilemaan pingistä Kulmalle.

Kulmasportilla uutuutena nyt minitennis pehmeällä Starter Foam tennispallolla. Minitennistä pelataan sulkapallokentän kokoisella kentällä, mutta sulkapalloverkkoa matalammalla verkolla.  Meiltä saat mailat ja pallot lainaan sisältyen kenttähintaan. Minitennis sopii kaiken ikäisille taaperoista aikuisiin.